Çorlu Kardelen Nakliyat

Çorlu Kardelen Nakliyat

Hakkında

Kardelen Nakliyat 93 yılında kuruluşundan bu yana firmamız Tekirdağ evden eve nakliyat alanında faaliyet göstermektedir. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile sizlere en iyi taşımacılık hizmetini sürdürmekteyiz.

Evden eve nakliyat Tekirdağ hizmetinizi güvene altına almamız için sizlere sigortalı olarak taşımacılık hizmeti veren Kardelen Nakliyat su ana kadar hiçbir müşterisini mağdur etmediğini bilmenizi isteriz. 

Eşyalarını bizlerin güvencesi altında olmasından dolayı içiniz rahat bir şekilde evinizi ve ofisinizi taşımamız için bizlere ulaşabilirsiniz. Bireysel olduğu kadar kurumsal firmalara da da nakliye hizmeti vermekte olan kardelen nakliyat uzman kadrosu ve deneyimli şoför kadrosu ile en iyi hizmeti sizlere sunmaktadır.

Asansörlü taşımacılık için edinilen tüm teknolojik edevatlar sahip olarak Tekirdağ ilinde ve ilçelerinde asansörlü yükleme ve boşaltma sistemini on beş kata kadar gerçekleştirmekteyiz. Uygun fiyat ve güvenli taşımacılık işlemleriniz için bizleri arayarak randevu alabilirsiniz. Kardelen Nakliyat müşteri hattımızda yedi gün yirmi dört saat sizlere çözüm sunacak elemanlarımız ile hizmet vermekteyiz.

Yorumlar (0)
Yenile