Çorlu Aytrans Nakliyat

Çorlu Aytrans Nakliyat

Hakkında

Kurulduğu günden bu yana Tekirdağ Ambarı İstanbul  un ilçe ve ilçelerinden, Tekirdağ ilinin ilçe ve semtlerine şehirlerarası taşımacılık, evden eve nakliyat, parça eşya nakliyesi, İstanbul - Tekirdağ arası nakliyat ve taşımacılık hizmeti sunmaktadır. 

Aytrans nakliyat olarak İstanbul   Tekirdağ arası nakliyat işlerinizi gerçekleştirecek nakliyat firması olarak çalışmalarımıza siz müşterilerimizin istekleri doğrultusunda sürdürüyoruz. Sizin görüşleriniz ile yapacağımız nakliye işlemleri bizleri diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimizdir. 

Yükünüzün ne ebatlarda olduğu bizim için önemli olmadığını size özel her zaman her ebatta uygun araçlarımız ile İstanbul Tekirdağ Ambarımızda nakliyat hizmetlerimizi verebilmekteyiz.

Aytrans nakliyat Tekirdağ iline ve ilçelerine gidecek olan kutulanmış malzemeler, fabrika malzemeleri, fuar malzemeleri, paletli malzemeler, iş makineleri, fuar malzemeleri, tekstil malzemesi taşınmaktadır. Ayrıyeten bunlar gibi varil malzemeler, makine, makine parçaları, vb. gibi ürün ve hammaddeleriniz maliyeti; malzeme boyutuna, gideceği yere göre belirlenir. 

Taşınacak olan malzemenin durumuna göre de bu fiyatlarda değişiklik çıkabilmektedir. Bu sebepten dolayı ilk olarak Tekirdağ Ambarı firmamızı arayabilir ve en uygun fiyat tekliflerimizden yararlanabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yenile