Çankırı Karahanlar Evden Eve Nakliyat

Çankırı Karahanlar Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Evden eve nakliyat sektöründe kalitesini ispatlamış olan firmamız Karahan Evden Eve Nakliyat Ltd Şti. şehirler arası taşımacılık, evden eve nakliyat ve lojistik taşımacılık konularında kalifiye personelleri,şehir içi,şehir dışı 4 adet  kapalı ve hijyenik araçlarıyla,teleskopik 13 kat,a çıkabilen eşya taşıma asansörleriyle siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermektedir. önceliklerimiz; kaliteli hizmet, dürüstlük, şeffaflık, bunun neticesinde müşteri memnuniyeti gelmektedir.

Araçlarımız evden eve taşımacılık konusunda özel dizayn edilmiş, kapalı çelik kasa, içi ahşap kaplama ve her 30 cm aralıklarla boydan sıralı sabitleme kanallarıyla döşenmiştir. bu özelliklere sahip bir araç eşyalarınızın sarsıntısız bir şekilde yeni adresinize ulaşmasını sağlayacaktır.

Bundan daha önemli bir konu, eşyaların kamyona istifi sırasında belli bir plana göre yerleştirilmesidir, bu görevide şirketimizde uzun yıllardır kalifiye olarak çalışan personelimiz muazzam bir şekilde yapmaktadır, bu şekilde bir istifleme eşyalarınızın sıfır hatayla ufak bir hasar dahi olmadan taşınması anlamına gelir.

Kamyona yüklemek, kamyondan indirmek ve en önemli konulardan biri olan ambalajın profosyonel bir ekip tarafından yapılması gerekmektedir.Karahan Evden Eve Nakliyat Ltd Şti. bu görevleri tam bir sorumluluk içerisinde ve mükemmelliyetçi bir anlayışla yerine getirmektedir, şirketimiz dışarıdan eleman kesinlikle çalıştırmaz.

Eşyalarınızın tamamı Anadolu Sigorta tarafından sigortalanır ve poliçe size işin başında teslim edilir. Eşyaların nakli asansör sistemi ile avrupa standartlarına uygun biçimde gerçekleştirilir, eşyalarınız ekspertiz arkadaşımız tarafından incelendikten sonra veya görmek mümkün değilse telefon görüşmesinde detaylı bilgileri aldıktan sonra taşınma maliyeti belirlenir, anlaşma sonrasında sözleşme hazırlanır, bir nüshası tarafınıza verilir, şehir dışında olmanız halinde tarafınıza fakslanır ve belirlenen tarihte taşınma işleminiz iklim şartlarından etkilenmeksizin profosyonellikle gerçekleştirilir.

Yorumlar (0)
Yenile