Çağdaş Nakliyat

Çağdaş Nakliyat

(335) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
25-03-2015 Çağdaş Nakliyat RİZE / PAZAR (1)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(335) görüntülenme

Evden eve alanında faaliyet gösteren Çağdaş Nakliyat, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunan önde gelen firmalardan biridir. Sektörün öncü isimlerinden olan Çağdaş Nakliyat, profesyonel ekibi ve pratik taşıma yöntemleriyle kısa sürede tüm eşyalarınızı istediğiniz konuma taşır.


Firma, teleskopik asansörlü vinç kullanımı ile pratik taşıma işlemlerini gerçekleştirir. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden Çağdaş Nakliyat, evden eve taşımacılık alanında uzmanlaşmış çalışanlarıyla sorunsuz bir taşınma deneyimi sunar. Vinç operatörü aracılığıyla hizmet veren firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak prestijini her geçen gün arttırmaktadır.


Teknolojik ekipmanlar ve kaliteli ambalajlama malzemeleri kullanılarak eşyalarınızın maksimum koruma altına alınması sağlanır. Sandalye, kırılacak eşya, çerçeve, vitrin ve metal yapıya sahip eşyalar, çıtçıtlı paketler aracılığıyla özenle ambalajlanır ve karton kolilere yerleştirilir.


Çağdaş Nakliyat, marangoz, elektrikçi ve tesisatçı gibi uzman personelleriyle taşınma sürecinde size yardımcı olur. Marangozlar, eşyalarınızı doğru bir şekilde söker ve paketler. Tesisatçılar beyaz eşyaların kurulumunu yaparken, elektrikçiler ise elektronik aletlerin montajını gerçekleştirir. Mutfaktaki kırılacak eşyalar da özenle paketlenir ve taşınma sürecinde koruma altına alınır.


Çağdaş Nakliyat'ın profesyonel çalışma ekibi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar ve kusursuz hizmet sunar. Firmaya ulaşarak tüm istek ve taleplerinizi iletebilir, evden eve taşımacılık hizmetinden yararlanabilirsiniz. Çağdaş Nakliyat, Rize' de faaliyet göstermektedir ve sunduğu hizmetlerle müşterilerine kaliteli ve güvenilir bir nakliyat deneyimi sunmayı amaçlar.

Son Güncellenme Tarihi: 15-05-2024

(1) Yorum adet yazılmıştır
  • Kaan /  22-06-2024

    Çağdaş Nakliyat ile gerçekleştirdiğim evden eve taşıma hizmetinden çok memnun kaldım. Ekip, taşınma sürecinin her aşamasında profesyonelce ve dikkatli bir şekilde çalıştı. Eşyalarımı özenle paketlediler ve taşıma sırasında hiçbir hasar olmadan yeni adresime güvenli bir şekilde taşındılar. Personelin güler yüzlü ve yardımsever olması da beni çok memnun etti. Hızlı ve güvenli bir taşıma süreci için Çağdaş Nakliyat'ı kesinlikle tavsiye ederim.

Yenile