Burak Nakliyat

Burak Nakliyat

Hakkında

Kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüren firmamız, teknolojinin yeniliklerini bünyesine katarak her daim daha iyi bir hizmet için durmaksızın çalışmaya devam etmektedir. Bildiğiniz gibi Nakliyat sektöründe geçmiş olumsuzluklardan ötürü bugün bireylerin nerdeyse hepsi taşımacılığa tedirgin yaklaşmaktadır. 

Ancak bilinmesi gereken önemli bir husus şudur ki, artık profesyonelleşen firmalar hataya yer vermeden nakliyat işlemini sigorta kapsamında garantili olarak gerçekleştirmektedir. 

Dolayısıyla ihtiyacınıza yönelik koltuk takımı, çekyat veya beyaz eşya gibi parça taşınmaların yanında komple konut nakliyesi de yapılmakta ve asansör sistemi sayesinde de yüksek katlardan dahi kolayca eşyalar zemine indirilmektedir. 1+1 olmak üzere 3+1 ve daha büyük yapıların nakliyesi tarafımızdan sorun teşkil etmeyecek şekilde gerçekleştirilir.
 

Ancak takdir edersiniz ki, küçük bir daire ile büyük bir dairenin nakliyesi aynı koşullarda gerçekleşmemektedir. Yani fiyat açısından eşya yoğunluğu, kat yüksekliği ve mesafe gibi detaylar değişiklik belirleyici etkenlerdir. 

Bu nedenle biz Muğla Burak Nakliyat ile iletişim kurduğunuzda mevcut dairenizde analiz yapmak için önce sizleri ziyaret etmekte ve tüm hususlarda anlaştığımızda nakliyat tarihini belirleyerek yanınızdan ayrılmaktayız. Bu sayede taşınmanın gerçekleşeceği gün hiçbir şekilde olumsuzluk oluşmadan nakliye halledile bilmektedir. Yani eşya yoğunluğunuza uygun araç hazırlanmakta, kat yüksekliğinize bağlı asansör sistemi temin edilmekte ve taşınmanız için gerekli personel sayısı eksiksiz adresinizde yerini almaktadır.
 

Sistemli ve tam donanımlı şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımız sayesinde bugün müşteri memnuniyetini kazanarak yol almakta ve kusursuz işçiliğimizle eşyalarınıza yüksek koruma sağlamaktayız. Dilerseniz tarafımızdan paketleme hizmeti de alabilmekte ve eşyalarınıza özel ambalajlı koruma sağlanabilmektedir. 

Bununla beraber eşyalarınızı kendiniz paketlemek isterseniz, paketleme elamanlarını temin edemediğiniz durumlarda yine Evden Eve Nakliyat firmamızdan koli, maket bıçağı, koli bandı, streç, battaniye ve benzeri gereksinimlerinizi talep edebilirsiniz. 

Firmamız başta Muğla ve çevresi olmak üzere Türkiye nin hemen her bölgesine hizmet götürme kapasitesine sahip olduğu için bizleri arayarak ihtiyacınız olan nakliye çeşidi hakkında bilgi alabilirsiniz. Sadece evden eve taşımacılık değil ofis, hastane, okul ve çeşitli alanlarında nakliyesini yapmakta, ihtiyacınız olan her an yanınızda yer almaktayız. 

Yorumlar (0)
Yenile