Buca Esinti Nakliyat

Buca Esinti Nakliyat

Hakkında

Oldukça fazla firma sayısına sahip olan taşımacılık sektöründe rekabet ortamının var oluşu tabi ki çok cüzi rakamları da görmenizi sağlayacaktır. Ancak bilinmesi gereken önemli hususlardan biri kalitenin hiçbir zaman prensiplerinden ödün vermediğidir. 

Bugün kişilere düşük fiyat ile kaliteli hizmet verdiğini sunan firmalar ya korsan ya da amatör personellerle gelişi güzel yükleme yaparak hiçbir garanti vermeyen kuruluşlardan oluşmaktadır. 

Dolayısıyla Buca Esinti Nakliyat denildiğinde Türkiye nin dört bir yanına geniş araç filosu ve en az 5 yıl deneyime sahip uzman ekiplerle çalışmalarını sürdüren büyük bir kadro akla gelmelidir. Bu kadro hizmet verdiği her il, ilçe ve semtlere tam donanımlı şekilde gider ve kusursuz bir hizmetle aldığı memnuniyet karşılığında geri dönüş yapar. 

Kendimizden bu kadar emin duruş sergilememiz, tabi ki yıllardır sağladığımız müşteri memnuniyetinin yanı sıra bugünün en iyi ekipmanlarına sahip oluşumuzdan gelmektedir. Bildiğiniz gibi gerek evden eve taşımacılık gerekse ofis veya fabrika nakliyesinde 2. ve üzeri katlardan eşya indirmek oldukça güçtür ve bu işlemde personellerin bir noktadan sonra beden gücü azaldığı için eşyaların deforme olması büyük olasılıktır. 

 

Bu sebeple bizler Esinti Nakliyat Buca ekibi olarak taşınması ağır eşyaları yüksek katlardan asansör sistemiyle indiriyor ve itina ile araçlarımıza yüklemesini yapıyoruz. Ayrıca yükleme öncesinde mutlak suretle en küçükten en büyük eşyaya varana dek eşyaya özel paketleme yapıyor ve taşınma esnasındaki hasarları sıfıra indiriyoruz.

Eşyalarınızı nasıl ki paketleyerek yüklemesini yapıyor isek, yeni adresinizde de aynı özenle indiriyor ve kurulumunu da yaparak sizlere yapılacak bir iş bırakmadan yanınızdan ayrılıyoruz. Üstelik bu işlemleri yaparken içiniz biraz daha rahat etsin diye eşyalarınızı sigortalıyor ve her türlü kaza ve olumsuzluğa karşı sizleri korumaya alıyoruz. 

Böylesine üstün kalitede bir hizmet karşılığında tabi ki tarafınızdan uçuk meblağlar talep etmiyoruz. Ancak ne çok cüzi ne de çok yüksek fiyatlara değil sadece işin gerektirdiği hizmet bedeli ile nakliye ihtiyacınıza en iyi şekilde çözüm getiriyoruz. 

Bu nedenle Esinti Nakliyat şubemizin sizlerin daha kaliteli bir hizmet alabilmeniz adına var olduğunu bilerek, çalışacağınız firmaya karar vermeden bizlerle irtibat kurmanızı tavsiye ederiz. 

Yorumlar (0)
Yenile