Bitlis Kılıç Evden Eve Nakliyat

Bitlis Kılıç Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Firmamız bilhassa evden eve nakliyat' ta sektörde öncü kuruluşlardan birisidir. Bizi ön planda ve daha nitelikli kılan en büyük özelliğimiz ise müşteri memnuniyetini her süre hat safhada tutma gayretimizdir. 

Kılıç taşımacılık ile eşyalarınızın taşımacılık işlemi boyunca emin ellerde olduğunu belirtmek isteriz. Taşıma işlemi süresince İtina göstermemizin yanı dizi her ihtimale karşı eşyalarınızı sigortalıyoruz ve tam güvenli bir taşımacılık işlemi gerçekleştiriyoruz ...

Evden eve nakliyat' ta taşıma işlemi hangi aşamalarda gerçekleşiyor?

Bizi arayarak bizden bilgi ve eder alıyorsunuz.
Taşıma esnasında problem yaşamamak için elektronik aletlerinizi 1 gün önceden fişten çekmeniz gerekiyor.

Size ekspertizlerimizi gönderiyoruz, bu sayede taşımacılık işlemi süresince bütün bütün eşyalarınız sigortalanacağı için sigorta poliçesi imzalanıyor ve eşyalarınıza yönelik vasıta temin ediyoruz.

Uzman kadromuzla evinize geliyoruz ve de montaj edilmesi gereken mobilyalarınız varsa onları parçalara ayırarak ziyan görmeyecek biçimde ambalajlıyoruz.

Diğer ambalajlanması ve kolilemesi gereken eşyalarınızı kolileyip araçlarımıza özenle istifliyoruz.

Aracımız yola çıkarak eşyaların taşınması gereken yere geliyor ve eşyalar isteğiniz doğrultusunda evinize yerleştirilip de montaj vaziyetteki mobilyalarınızı montaj ettikten sonra anahtarınızı size teslim ederiz.

Sorularınıza telefonda kuruluş yetkililerimiz en kısa zamanda çözüm bulacaklardır.

Evden eve nakliyatta taşıma işlemini gerçekleştirmeden öncelikle evinize ekspertiz elemanlarımızı göndererek eşyalarınızı inceler ve ona göre vasıta temin edilir ve sigorta bedelini müsait biçimde hazırlayıp sözleşme imzalanır. 

Bu sayede bütün bütün eşyalarınız taşımacılık süresince sigortalanmış olur. Evden Eve taşımacılık ve öteki taşımacılık işlerinde sigorta işlemi kuşkusuz çok önemlidir. 

Kılıç taşımacılık eşyalarınıza İtina göstererek bir yerden öteki yere taşır. Sigorta poliçesi imzalandıktan sonra profesyonel ekibimiz ile bütün bütün eşyalarınız evinizde de montaj edilerek paketlenir ve muntazam bir biçimde araçlarımıza istif edilir. Eşyaları yerleştirirken de yine aynı biçimde araçtan muntazam bir biçimde indirerek özenle yerine yerleştirir ve montaj ederiz. 

Evden Eve taşımacılık sektöründe mühim konulardan biride ambalajlamadır. değerli eşyalarınızın taşıma esnasında ziyan görmesini istemiyorsanız eşyalarınızı emin ellere,

Kılıç taşımacılık 'a emanet edebilirsiniz. sebebiyse şirketimiz müşteri memnuniyetini en ön planda tutmayı misyon edinmiştir. Evden Eve taşımacılık ve her çeşitli taşımacılık işlemleriniz için Kılıç Ev ve Ofis taşımacılığı hizmetinizdedir.

 

Yorumlar (0)
Yenile