Baskaya Nakliyat

Baskaya Nakliyat

Hakkında

Hepimizin bildiği tek bir gerçek var ki, insan yaşamını sürdürdükçe çoğalmakta ve çoğaldıkça da yaşadığı ev yeterli gelmediğinden taşınma ihtiyacı duymaktadır. Taşınmak tabi ki sadece ev halkının daha geniş bir eve çıkma istemiyle oluşan bir durum değildir. İş, eğitim ve görsel anlamda daha iyi bir ev koşuluna sahip olmak adına da ihtiyaç duyulabilmektedir. Dolayısıyla bu noktada en önemli şey doğru bir firma tercihi yapabilmektir. 

Bunun da en kolay yolu firmanın geçmişini incelemek ve çalıştığı kişilere verdiği hizmet sonucunda aldığı memnuniyeti analiz etmekten geçmektedir. Bu aşamada müşterilerine karşı oldukça şeffaf olan Başkaya Nakliyat olarak, gerek sitemizden gerekse nakliyat ile ilgili tüm platformlardan istediğiniz gibi firmamızı araştırabilir ve gördüğünüz tablo karşısında bizimle çalışmayı tercih edebilirsiniz.
 

Firmamız prensip gereği bünyesinde çalıştırdığı bütün personellere sektörümüzle ilgili gerekli eğitimi verdikten sonra sizlerle tanışmasını sağlamaktadır. Böylece taşınma sürecinizde her detayın uzmanlıkla ele alınması ve sorunsuz şekilde tamamlanması gerçekleşmektedir. 

En çok merak ettiğiniz 1+1 veya 3+1 ev taşıma fiyatları sorularınıza karşın aslında fiyat konusunda etkili olan birçok hususun olduğunu söyleyebiliriz. Bazen 1+1 dairede oldukça yoğun bir eşya kalabalığı ile karşılaşıyoruz ki, yapılan işlemler 3+1 daire taşınmasıyla farklı olmuyor. Dolayısıyla Evden Eve Nakliyat işleminde fiyat konusu kişiye özel şekil alan bir durum olduğundan net bir rakam belirtmek maalesef mümkün olmamaktadır.
 

Bunu ancak tarafınıza yönlendireceğimiz ücretsiz ekspertiz personelinin sunacağı rapor ile netleştirebilmekteyiz. Ancak olabilecek en uygun koşullarda sizlere hizmet verdiğimizin altını çizmek isteriz. Sizlere yönelttiğimiz hizmet bedelini kabul ettiğinizde tam donanımlı şekilde adresinize geliriz ve sadece bir gün içinde şehir içi Nakliyat işleminize çözüm getirebiliriz. 

Ayrıca ofis, hastane, okul, dershane ve benzeri alanlarında taşımacılık işlemini üstlenmekteyiz. Yani sadece ev taşıma konusunda değil bizleri her alanda duyduğunuz nakliyat ihtiyaçlarında arayabilirsiniz. 

Uzman kadromuz ve gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlarımız ile kısa vadede en iyi hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Taşınma mahalli neresi olursa olsun taşınacak eşyalar sigorta kapsamında transfer edileceği için firmamız sizleri maddi ve manevi her türlü kayba karşı koruma alarak hizmetini gerçekleştirmektedir. 

Yorumlar (0)
Yenile