Bahar Nakliyat Taşımacılık

Bahar Nakliyat Taşımacılık

Hakkında

Ev taşıma uygulaması hepimizin bildiği gibi özen ve titizlik gerektiren işlemleri içermektedir. Eşyaların cinsine göre sınıflandırılması, paketlenerek muhafaza edilmesi, gardırop, avizeler ve beyaz eşya gibi sökülecek eşyaların demonte hale getirilmesi ve üzerine koruyucu elamanlar kapatılarak muhafazaya alınması şeklinde sayılabilir çeşitli hazırlıklar yapılması gereklidir. 

Tüm bu işlemleri tabi ki sizler yapabilirsiniz ama profesyonelce eşyalarınızın korunmaya alınmasını isterseniz, bu noktada Kars Bahar Nakliyat firmamız personellerinin sizlere en iyi şekilde hizmet vereceğinin altını çizmek isteriz. 

Nakliyat dediğimizde aklınıza sadece eşyaları evden çıkarıp gelişi güzel araca istiflemek ve gideceği adrese bırakıp oradan ayılarak sonlandırılan bir hizmet gelmesin. Bu tür bir turum sadece amatör kuruluşlara has olan bir hizmet şeklidir.
 

Profesyonel firmalar müşterisinin taleplerini alır, kendi üzerine düşen işlemleri halleder ve sonuç olarak müşteri memnuniyetini yakalayacağı şekilde özverili bir hizmeti sunar. Kuşkusuz müşteri memnuniyetini yakalamak için eşyaların güvenliğini en üst seviyede tutmak ve sistemli şekilde çalışmalar yapmak gereklidir. 

İşte bu aşamada Kars Evden Eve Nakliyat firması olarak çalışma prensibimizden sizlere bahsetmek gerekirse, öncelik olarak tarafınıza tespit personeli gönderecek ve daire katı, eşya yoğunluğu, oda sayısı, dairenin cephesi, binanın merdiven genişliği ve asansörü gibi hususlar incelenerek hem hizmet bedeli netleştirilir hem de eşyaların ne şekilde taşınacağına karar verilir. 

Bu sayede taşınma günü zorluk çekmeden hızlı ve güvenli şekilde eşyalar daireden çıkarılır ve nakliye için dizayn edilmiş araca yüklenerek yeni adrese doğru araç yola çıkartılır.
 

Firmamız bünyesinde asansör sistemi bulunduğu için yüksek katlarda oturan kişilerin eşyaları uygun görünen cam veya balkondan asansöre yüklenerek aşağı indirilmektedir. Yani bir taraftan eşyalar asansöre personeller tarafından yüklenirken, bir taraftan da asansörden alınan eşyalar araca özenle yerleştirilir. 

Son derece sistematik şekilde çalışan Evden Eve Nakliyat firmamız personelleri, şehir içi taşınma işlemini paketleme, kurulum ve montaj dahil olmak üzere 1 iş gününde hallederek sizlerin fazla zamanınızı almadan yeni adresinize geçişinizi sağlamaktadırlar. 

Şehirlerarası nakliye durumlarında ise mesafenin çok uzak olmaması durumunda yine bir günde işlemler halledilirken, uzak mesafelerde duruma göre taşınmanın sonuçlanması 2 günü bulabilmektedir. 

Yorumlar (0)
Yenile