Bahar Nakliyat

Bahar Nakliyat

Hakkında

Firma Profili Nakliyat lojistik hizmetleri günümüz şartlarının en gereksinim duymuş olduğu bir sektördür. Eşyaların bir yerden bir yere götürülmesindeki en büyük rol oynayan nakliye firmalarına her vakit gereksinimiz bulunmaktadır. Bahar Nakliyat firması olarak eşyalarınızı kent içi, kentler arası istenilen adrese en uygun şekilde aktarımını sağlamaktayız. 

Ev taşıma gereksinimlerinizde her vakit yanınızda olan şirketimiz 1995 senesinden bu yana sizlere son model taşıma vasıtaları ve tecrübeli personeli ile hizmet vermektedir. Müşterilerimize özel olarak hazırladığımız taşımacılık paketleri ile her bütçeye ideal, her ailenin faydalanabileceği taşıma hizmetlerimiz mevcuttur.

Müşterilerimize taşınma hizmetlerinin her kısmı içinde doğru ekipmanların kullanılması ile ev, büro, fabrika, mağaza, antika, eşya depolama, para kasası nakliyat ve şehirler arası taşımacılık sektörlerinde sizlere hizmet vermektedir.

Bizleri seçimleriniz arasında kılarak firma bünyemizde çalışan profesyonel ekibimiz ile hiçbir eşyanıza zarar verilmeden itinalı olarak eşyaların ambalajı mükemmelce yapılmasıyla nitelikli nakliyeciliğin keyfini sürdürüyoruz. 

Aksilik ve soruna maruz kalmadan eşyalarınızı müşterimizin belirtmiş olduğu taşınma tarihinde eski adresinizden eşyalarınızı alıyor, yeni evinize son model nakliyat vasıtalarımızla nakliyesini sağlıyoruz. Bu çalışmalar esnasında teknoloji de taşıma işlerimize yansıtıyor güvenilir ve çabucak eşyalarınızı naklediyoruz.

Bahar Nakliyat itimat edilir hizmet verme konusu ile ilgili sizlere sektörde dayanıklı aşamalar atarak markalaşma yolunda gitmektedir. Taşıma firmamıza emanet etmiş olduğunuz eşyaları gözünüz arkada kalmadan müşteri memnuniyeti kapsamında taşıma hizmeti sunduğumuzdan ötürü mükemmel hizmet sunmayı ilke edinmiş bir firmadır.

Her vakit nitelik kavramını yansıtan ve barındıran Bahar Nakliyat sunduğu cazip taşınma imkan alternatifleri ile eşyanızı mutlaka kırmadan, çizmeden, zarar vermeden doğru ambalaj malzemelerin seçimiyle eski evinizden eşyaları nasıl alındı ise yeni evinize de tekrar aynı biçimde teslim etmektedir.

Ulaştırma Bakanlığı doğrulusunda mecburi olarak alınan yetki belgeleri olan K1-K3 eşya taşıma yetki belgeleri ve Kalite Standartları Enstitüsü doğrulusunda almış olduğumuz ISO 9001 yetki belgelerimiz ile sizin hizmetinizdeyiz.

Bahar Nakliyat olarak taşımacılık hizmeti alacak bütün müşterilerine nitelikli ve itimat edilir nakliyat hizmeti almasını diler.

Çankırı bölgesinde tüm ilçe ve illere evden eve nakliyat işleriniz için bizden teklif alınız

Yorumlar (0)
Yenile