Bağıvar Nakliyat

Bağıvar Nakliyat

Hakkında

Bağıvar Nakliyat

Modern taşımacılık işlemlerinin her geçen gün kendisini yenilediği günümüzde ortaya çıkan Bağıvar Nakliyat firması sizlere her türü taşımacılık konusunda hizmet vermek için çalışmalarına devam etmektedir. 

Özellikle son zamanlarda Diyarbakır da artan talepleri karşılamak adına ortaya çıkan nakliyat ihtiyacının gidermek için kendisini yenileyen firmamızın müşterilerine sunduğu bu kaliteli hizmetlerden yararlanmak için iletişim numaralarını kullanarak iletişime geçmeniz durumunda firma sizlere kısa süre içerisinde dönüş yapacaktır. 

Bağıvar Nakliyat ile iletişime geçerek randevu almanız durumunda firma bir çalışanını sizlerin yanına göndererek taşınması gereken eşyalarınız hakkında gerekli bir rapor hazırlatacaktır. 

Özellikle bu rapor içerisinde eşyaların durumu, taşınacağı kat , miktarı gibi durumları inceleyecek olan çalışanımız bizler ile iletişime geçtikten sonra kısa süre içerisinde sizlere en uygun fiyat garantisini sunarak taşınma işlemini bir an önce başlatmak isteyecektir. 

 

Anlaşmanın sağlanmasından sonra istediğiniz tarihte ve saatte nakliye aracını sizlerin hizmetine sunacak olan firmamız eşyalarınızın kısa süre içerisinde araca taşınmasına imkan verecektir. 

 

Özellikle taşıma sırasında  işinde uzman arkadaşların başarılı çalışmaları ile paketleme konusunda çalışmalarına başlayacak olan arkadaşlarımız önceliği kırılması muhtemel eşyalarınıza vereceğinden ilk olarak bunların kolilenmesine özen gösterecektir. 

 

Bu kolileme işleminden sonra paketleme kısmına geçecek olan Bağıvar Nakliyat çalışanları kaba olan eşyalarınızı da paketleyerek zarar gelmesinin önüne geçeceklerdir. 

Taşıma sırasında kullandığımız tek kullanımlık koliler içerisinde düzgün bir şekilde yerleştirme yaptığımız eşyalarınızı düzgün bir şekilde aracımıza taşıyarak kısa süre içerisinde yerine taşınmasına imkan vereceğiz. özellikle bu konuda bizlerden aldığınız hizmet sırasında sizlere kaliteli hizmet vermek adına çalışmalarına devam eden firmamız sigorta poliçesi ile taşınma sırasında eşyalarınızın zarar görmemesi için sizlere garantili bir hizmet verecektir. 

İşte merakla beklenen Bağıvar Nakliyat firmasının müşterilerine sunduğu hizmetler.

Yorumlar (0)
Yenile