Aydın Nakliyat

Aydın Nakliyat

Hakkında

Aydın Nakliyat
Aydın Nakliyat, Aydın şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmetleri için bireysel ve kurumsal ihtiyaçlarınıza kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyor. Evden eve taşımacılık belgesine sahip firmamız tüm taşınma ihtiyaçlarınızda güvenilir iş anlayışı ve ekonomik çözümlerin adresi oldu.  

Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alan, alanında uzman personelimiz tarafından sağlanan kaliteli evden eve nakliyat çözümlerimizle Aydın da nakliyat konusunda standartları zorluyoruz. 

%100 Müşteri Memnuniyeti
Aydın Nakliyat, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini temel ilke olarak belirleyerek sunulan evden eve nakliyat hizmetlerinde müşterilerimizin beklentilerine ve hassasiyetlerine en uygun ve özenli çalışmayı sergilemeyi kendimize hedef koyduk. 

Ücretsiz Ekspertiz Hizmetleri
Taşınmadan önce yapılması gereken ilk iş, evden eve nakliyatın mutlaka projelendirilmesi ve taşıma konusunda profesyonel bir destek almanız olmalıdır. Bu nedenle Aydın Nakliyat, uzman personeli tarafından evinize yapılacak ücretsiz keşif hizmetiyle taşınma konusundaki tüm ihtiyaçlarınız en doğru kişi tarafından titizlikle belirleniyor. 

Detaylı Paketleme Yapıyoruz
Tüm eşyalarınızın sizin için olduğu kadar bizim için de önemli olduğunu unutmayın. Nakliyat konusunda belge sahibi olan firmamız tarafından ücretsiz olarak sigortalanan eşyalarınız, yine profesyonel ekibimiz tarafından özenle ve eşyanın cinsine uygun özellikte kaliteli paketleme çalışması yapılarak, araçlarımıza yükleniyor. 

Cam, porselen gibi kolayca kırılabilen eşyalarınız için özel cam kağıtlar kullanılarak sarılma işlemlerinin ardından yine özel mukavva kolilerle ambalajlanıyor. Mobilyalar, çabucak çizilen ve hasar gören beyaz eşyalarınız için endişe etmenize gerek yok. Çünkü bu alanda kullandığımız özel paketleme malzemeleriyle sarılan eşyalarınız mutlaka son kontrolleri yapılarak taşımaya hazır hale getiriliyor. 

Marangozluk Hizmetleri
Sökülmesi, taşınma sonrası montajlanması gereken eşyaların taşınma işleri firmamız tarafından sağlanan marangozluk hizmetleriyle sizi bu yorucu uğraştan kurtarıyor. Eşyalarınızı yeni taşındığınız evinizde hemen kullanabilmeniz için hazır hale getiriyoruz. 

Para İade Garantisi Sunuyoruz
Söz verdiğimiz hizmetlerin gerçekleşmemesi durumunda koşulsuz müşteri memnuniyeti kapsamında ödediğiniz parayı iade ediyoruz. Aydın da evden eve nakliyatta kendimize ve sunduğumuz hizmetlere güveniyoruz. 

Ofis Taşımacılığı Bizim İşimiz
Kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu ofis taşımacılığı için şehir içi ve şehirler arası nakliyatta tecrübeli, kaliteli hizmetin adresi olan Aydın Nakliyata 0256 212 15 27 numaralı telefondan ulaşabilir, sunduğumuz evden eve nakliyat hizmetlerinde ayrıcalıkla taşınma tecrübesini bizimle yaşayabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile