Ata Asansörlü Nakliyat

Ata Asansörlü Nakliyat

Hakkında

Taşımacılık sektöründe bugün sayısız firma yer almaktadır ve bunların bazıları işinde oldukça profesyonelken, bazılarının ise eğitimsiz personeller ile amatörce hizmet verdiği görülmektedir. Sizler beklentiniz olan kaliteli hizmeti alabilmek için tercihinizi uzman kuruluşlardan yana yapmalı ve sorunsuzca yeni adresinize geçiş sağlamalısınız. 

Peki, nakliyat firmasının kaliteli hizmet verdiğini nereden anlayacaksınız? Unutmayınız ki, profesyonel bir işleyişe sahip olan firma hangi sektörde olursa olsun ayırt etmeksizin verdiği hizmeti kusursuzca yapmaya çalışacaktır. 

Dolayısıyla taşımacılık prosedürü gereğince K1 ve K3 taşıma yetki belgesi, asansör sistemi, geniş araç filosu, eğitimli personeller gibi hususlar, Evden Eve Nakliyat firmasının sahip olması gereken başlıca niteliklerdir.
  

Bu nitelikli hizmete fazlasıyla sahip olan Diyarbakır Ata Nakliyat firmamız, güler yüzlü personeller ile hiç sıkıntı yaşamaksızın eşyalarınız taşınacaktır. Bizlere gerek internet sitemiz üzerinden gerekse iletişim numaralarımızdan ulaştığınızda, direk sizlere x fiyata x günde taşımayı yaparız diyemeyiz. Çünkü bu tutum nakliye sektöründe birçok sorunun yaşanmasına neden olan amatörce bir davranış şeklidir. Takdir edersiniz ki, bir kimse 3+1 dairesini sade ve olabildiğince az eşya ile döşeyebilir. 

Fakat başka bir kimse ise 1+1 dairesine 3+1 daireye sığacak kadar eşyayla doldurabilir. Dolayısıyla kaliteli bir hizmet için mutlak suretle nakliyat firmasının tespit personeli hizmet noktasına ulaşmalı ve detaylı bir inceleme sonrasında hizmet bedeline onay alınırsa, eşyalar sigortalanıp, sözleşme yapılmalı ve nakliye tarihinde eşyaların transferi sağlanmalıdır.
 

Ancak bu şekilde sistemli ve taşımacılık prosedürüne uygun olarak hareket edildiğinde müşteri memnuniyetinin yakalandığı bir hizmet verilebilecektir. İşte bunu sizlere sağlayacak profesyonelliğe sahip olan Diyarbakır Evden Eve Nakliyat kuruluşumuz, şehir içi ve şehirlerarası olmak üzere Türkiye geneline genişlettiği hizmet ağı sayesinde, ihtiyaç duyduğunuzda tam kadro donanımlı şekilde yanınızda yer alacaktır.

Bizler hakkında fikir edinmek isterseniz, web sitemizin müşteri yorumları kısmından gerçek müşterilerimize ulaşabilir, bırakmış oldukları yorumlardan hizmet kalitemizi test edebilirsiniz. 

Dilerseniz yine internet sayfamız üzerinden mail ya da mesaj yolu ile bizlere ulaşabilir, iletişim numaralarınızı bırakma durumunda sizlere dönüş yapmamızı sağlayabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile