Arpaçay Taşımacılık

Arpaçay Taşımacılık

Hakkında

İnsanlar için taşınmak yaşam içindeki en zor işlemlerdir biri olarak görülmektedir. Çünkü birçok bireyin başından geçen talihsiz nakliyat hizmeti, göz korkutmaya yetecek kadar olumsuzlukları içerdiğinden ötürü bugün kişiler taşınmak istediğinde bütün nakliyat firmalarına tedirgin şekilde yaklaşmaktadır. 

Ancak burada bilinmesi gereken önemli bir husus şudur ki, doğru firma ile çalışıldığında %100 memnuniyet elde edilecektir. Çünkü profesyonel anlamda çalışmalarını yürüten her Evden Eve Nakliyat kuruluşunun bünyesinde nakliye hizmetleri için yeterli donanım ve uzman personelleri vardır. 

Donanımdan kastığımız geniş araç filosu, asansör gibi teknolojinin sektöre sağladığı yeniliklerden bahsetmekteyiz. Bu koşulları sağlayan firmalar, müşterilerine üstün kalitede bir hizmeti de sağlayabilmekte ve karşılıklı elde edilen memnuniyet ile gün gülen yüzlerle sona ermektedir.
 

Bu potansiyele sahip Arpaçay Evden Eve Nakliyat firmamız, nakliyat sektöründe çok uzun yıllardan bu yana var olmakta ve kazandığı müşteri memnuniyetleriyle de var olmaya devam etmektedir. Bizlere ulaşan müşterilerimize daha iyi bir hizmet vermek adına ulaşabileceğimiz noktada ise ücretsiz ekspertiz hizmeti ile eğer ulaşamayacak kadar uzak bir noktada ise de net bir şekilde oda sayısı, kat sayısı, cephe, eşya yoğunluğu gibi detayları alıyor ve hizmet bedeli konusunda artış olmayacak şekilde tutar belirleyerek karşılıklı nakliye günü belirliyoruz. 

Müşterimizin isteği doğrultusunda sadece nakliyat yani eşyaları evden alıp, yeni adresine bırakma hizmetini sağlıyor veya eşyaların sınıflandırılması, paketlenmesi, sökülmesi, yeni adreste kolilerin açılması, kurulum, montaj ve yerleştirme işlemine kadar her detay ile ilgilenerek, yapılacak hiçbir iş bırakmadan hizmet noktasından ayrılıyoruz.
 

Yüksek katlarda otursanız dahi belirttiğimiz gibi mevcut asansör sistemi sayesinde eşyalarınızı uygun cam veya balkondan asansöre yükleyerek sorunsuz şekilde zemine indiriyor ve nakliye aracına yüklüyoruz. Araçlarımızın her biri nakliyat için özel dizayn edilmiştir ve bu sayede üst üstte yığma şeklinde değil düzenli yerleştirme ile olası tüm eşya hasarını engelliyoruz. 

Eşyalarınız sigorta kapsamında sözleşmeli ve garantili şekilde Evden Eve Nakliyat Arpaçay firmamız ile taşınması gerçekleşmektedir. Bu nedenle önceden alınması gereken tüm tedbirler alınarak sıfır hata ile eşyalarınız yeri evinizde yerini almakta ve sorunsuz şekilde hayatınıza kaldığınız yerden devam etmektesiniz. Bizlerle çalışmak ve sorunsuz bir hizmet almak isterseniz, sadece aramanız yeterli olacaktır. 

Yorumlar (0)
Yenile