Ardahan İzciler Nakliyat

Ardahan İzciler Nakliyat

Hakkında

Anadolu nun bereketli topraklarını, Kafkas dağının ardında toplayan bir topraktır Ardahan. Kars İlinden 1992 yılında ayrılarak İl olan şehrimiz, Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu bölgesinin sınırındadır.

Yaylaları, kaleleri, kültürel zenginlikleri ve Van Gölünden sonra ülkemizin en büyük gölü olan Çıldır Gölü ile keşfedilmemiş bir turizm merkezidir. Gürcistan ın sınır komşusu olan Ardahan, açılacak olan yeni tüneller ve sınır kapılarıyla Türkiye-Orta Asya ülkeleri ticaretinde yeniden önemini arttıracaktır.

Bölge halkı Çıldır Gölünde yetişen 16 farklı çeşit balık ile balıkçılık, hali hazırda gelişmekte olan Organize Sanayi Bölgesi ile Sanayi ve tarım/hayvancılık ile geçimini sağlamaktadır.

Ardahan Evden Eve Nakliyat sektöründe çok gerilerde kalmıştır. Şehrin ekonomik yapısı da bu sektörün gelişmesine uygun değildir.

Türkiye genelinde hizmet veren İzciler Nakliyat, Ardahan a ya da Ardahan dan başka bir yere taşınmak isteyen vatandaşlarımıza da kaliteli evden eve nakliyat hizmeti vermektedir.

 İzciler Nakliyat a girilerek taşınma bilgilerinin bırakılmasıyla süreç başlar ve karşılıklı taşınmanın sunduğu avantajlar ile hem ekonomik hem güvenilir hem de kaliteli taşınma hizmeti alınmış olur.

Taşınma talepleri uygun tarihlerde ve uygun yönlerde gidiş-dönüş şeklinde eşleştirilerek ilgili bölgelerdeki sadece üye olan evden eve nakliyat firmalarına teklif vermeleri için sunulur.  ya firmalar da dönüş yükü hazır olduğu için hem gidiş yüküne hem de dönüş yüküne uygun fiyat teklifi verirler. Çünkü boş dönme riski yoktur ve tüm masrafları sadece gidiş yüküne yansıtmaz. 

Ayrıca Kanuni Sözleşmeler ile taşınanların tüm hakları korunur. Taşınma ücreti EFT/Havale ya da kredi kartı ile taksitle ödenebilir. Yapılan ödemeler taşınma süreci bitene kadar İzciler Nakliyat güvencesinde bekletilir. Amaç, müşterilerin güvenli, huzurlu ve mümkün olduğu kadar sorunsuz bir ortamda taşınmalarına yardımcı olmaktır.

 

Yorumlar (0)
Yenile