Antalya Nisan Evden Eve Nakliyat

Antalya Nisan Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Evden eve nakliyatta taşıma işleminden önce taşınacak ev eşyaların görülmesi için firmamız tarafından ücretsiz bir ekspertiz evinize gelir. Nakliye olacak eşyanızı görür taşımayı yapacak aracı belirler ne kadar malzeme, ne tür malzeme kullanılacağını belirler, sigorta işlemleri için gerekli bilgiler alınır, sonra nakliyat ücreti belirlenir. 

Anlaşıldığı takdirde Evden eve nakliyat sözleşmesi yapılır. Taşıma günü evden eve taşıma ekibimiz evinize gelir ve taşınacak olan ev eşyalarınız nakliye usulüne uygun olarak büyük bir titizlikle paketlenir. 

Evdeki kırılacak eşyalar özel taşıma kolilerimizle paketlenir, kaba eşyalarınız mobilyalarınız kağıtlı naylon patpatlarımızla paketlenip nakliyata hazır hale getirilir. Evden eve nakliyat ekibimiz tarafından evden araca nakliye için yüklenir. Evden Eve Nakliye Araçlarımız Araçlarımız ev ve büro eşyasının taşınması için özel olarak dizayn edilmişlerdir. 

Araç kasaları kapalı çelik kasadır. Büyük Kamyonlarımızın hacmi 45 metreküptür. Bu da 3 oda 1 salon eşyanın rahat bir şekilde bir kamyonla bir seferde taşınabilmesini sağlıyor. Kamyonetlerimiz kapalı çelik kasalı olup, kasaların içleri özel ahşap ile döşenmiştir. Kasalarının hacimleri 25 metreküp eşyayı bir seferde taşıyabilecek kapasitedirler.

 Antalya evden eve nakliyat firmaları
 evden eve Antalya
 evden eve nakliyat Antalya
 nakliyat Antalya
 evden eve nakliyat fiyatları Antalya
 nakliyatcılar Antalya
 evden eve taşımacılık Antalya
 ev taşıma Antalya
 evden eve nakliye Antalya
 evden eve nakliyat firmaları Antalya

Yorumlar (0)
Yenile