ANTALYA DOĞUŞ NAKLİYAT

ANTALYA DOĞUŞ NAKLİYAT

Hakkında

Antalya evden eve nakliyat konusunda kaliteli hizmetin ekonomik fiyatlarla buluştuğu Antalya Doğuş Nakliyat firmamız, şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunmak için müşteri memnuniyetine inanan kalifiye personeliyle hizmet veriyor.

Eşyalarınız Emin Ellerde Taşınıyor
Taşınma sırasında eşyalarınıza gösterilmesi gereken hassasiyet onların bilinçli ellerde güvenle taşınabilmesini sağlamak için yapılması gereken paketleme işlemleridir. 

Firmamız eşyanızın cinsine uygun olarak kullandığı paketleme malzemeleri ile hasarsız bir taşımayı garanti etmekte. Evinizdeki büyük boyutlardaki eşyaların paketlenmesi işlemlerinde boncuklu naylon malzemeler kullanılarak olası çizilmeler ve taşıma sırasındaki deformasyonların önüne geçilir. 

Sizin için değerli olan vazolar, porselenler özenle beyaz kağıda sarılarak olası kırılmaların önüne geçilmekte, paketlemeler daha sonra karton kutulara yerleştirilerek özenle istiflenmekte ve tekrar naylon brandalara sarılmaktadır. 

Cam eşyalarınızın taşınması konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. Çünkü cam eşyalar temiz beyaz cam kağıtları ile sarılmaktadır. Mermer, aynalar ve büyük cam parçalarınızın çok daha özenli taşınması gerektiğine inanan personelimiz aracılığıyla bu parçalar özel tahta kafesler ve antikalar için daha hassas paketleme yöntemleri kullanılmaktadır. 

Mobilyalarınızdan Vazgeçmeyin
Taşınma sırasında en büyük zararı mobilya grupları yaşar. Antalya Doğuş Nakliyat güvencesiyle, mobilyalarınızın özenle sökülmesi ve varış noktasında özenle tekrar eski performansına uygun olarak monte edilmesi işlemleriyle çok sevdiğiniz mobilyalarınızdan vazgeçmeden, ek masraflara girmeden yine ve yeniden kullanabilirsiniz. 

Kaybolan ya da Artık Giyilemeyecek Kadar Kırışan Giysiler Tarih Oluyor
Antalya ve Antalya Kepez de faaliyet gösteren Antalya Doğuş Nakliyat olarak giysilerinizin taşınmasında özel askılı giysi dolapları kullanılıyor. Böylece sıkış tıkış birbiri içine girilmiş, kırışmış ya da koyduğunuz yerde artık bulamadığınız giysiler yerine, gardırobunuzdaki haliyle yeni evinizde hemen kullanmaya başlayabilmeniz için hizmet veriyoruz. 

Kalite Politikamızla Tanışın
Antalya Doğuş Nakliyat olarak bizler, evden eve nakliye için müşterilerimizin beklentilerine en uygun çözümleri uygun fiyat ve zamanında hizmet anlayışıyla yürütmeyi kendimize hedef koyduk. Firmamız sunduğu kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyetine inanmış kalifiye personeliyle ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılamak, verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek için olması gereken ve gerçek kalitede taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. 

Yorumlar (0)
Yenile