Antalya Çakıroğlu Taşımacılık

Antalya Çakıroğlu Taşımacılık

Hakkında

Çakıroğlu Taşımacılık olarak evden eve nakliyat (evden eve taşıma) ofis taşıma, şehir içi taşıma, şehirler arası taşıma, askılı textil taşıma ev eşyası depolama, fuar taşımacılığı ve uluslar arası lojistik hizmetleri sunmaktayız.

Evden eve nakliyat titizlik, eğitimli eleman kadrosu, geniş kapsamlı paketleme materyalleri, hijyen ve güven gerektirir. Çakıroğlu Taşımacılık olarak mutluyuz çünkü güveninizi kazanıyoruz.

Yıllardır bu sektörde hizmet veren firmalar arasında referans müşteri potansiyeli en fazla olan firmayız çünkü işimizi gerektiği gibi ve size verdiğimiz sözler doğrultusunda, hakkettiğiniz hizmeti sunarak yapıyoruz.

Çakıroğlu Taşımacılık 28 yıllık tecrübesi ile evden eve nakliyat alanında bir lider.

Kuruluşumuz geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile Şehir içi ve Şehirler arası Ev-İşyeri nakliyatını depolama hizmetini en güvenilir şekilde yerine getirmeyi taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamıştır. 

NOT. kuruluşumuz başarılarına yeni başarılar eklemek için yeni taşınma sistemlerini kendi bünyesine eklemiştir siz değerli müşterilerimizin tüm taşıma ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla artık VİNÇ & LİFT, ihtiyaçlarınızı da her zaman karşılayacak durumdadır.

Çakıroğlu Taşımacılık olarak ekspertiz hizmetini ücretsiz olarak vermekteyiz. Evden eve nakliyeniz sırasında sizin güvenceniz olarak eşyalarınız sigortalı bir biçimde nakliye edilmektedir. Evden eve nakliyat işlemi sırasında sizinle diyalog halinde bir elemanımız görevli olarak yanınızda yer alıcaktır. Çakıroğlu Taşımacılığı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. 
 

Yorumlar (0)
Yenile