Ankara Sevim Nakliyat

Ankara Sevim Nakliyat

(351) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
16-01-2016 Ankara Sevim Nakliyat ANKARA / AYAŞ (0)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(351) görüntülenme

Ankara Sevim , 2000 yılında kurulmuş olup nakliyat hizmetleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Müşterilerine profesyonellik ve özgüven ile hizmet veren firma, 16 yıllık tecrübesi sayesinde sektörde kendini kanıtlamış ve müşterileri üzerinde güvenilir bir isim haline gelmiştir.


Evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat, asansörlü nakliyat, sigortalı nakliyat gibi çeşitli hizmetler sunan Ankara Sevim Nakliyat, müşterilerine özenle seçilmiş ve eğitimli profesyonel elemanlardan oluşan bir ekip ile hizmet vermektedir. Eşyalarınızın güvenliği ve taşınma sürecinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi firma tarafından ön planda tutulmaktadır.


Firma, müşterilerine sunduğu ücretsiz ekspertiz hizmeti ile taşınma öncesinde detaylı bir değerlendirme yaparak en uygun fiyatı sunmaktadır. Ayrıca eşya paketleme, mobilya söküm ve kurulum gibi ek hizmetler de sunarak müşterilerinin taşınma sürecini kolaylaştırmaktadır.


Ankara Sevim Nakliyat, nakliyat sektöründe adını duyurmuş bir firmadır. Profesyonel hizmet anlayışı, güvenilirliği ve kaliteli hizmet politikasıyla müşterilerinin beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir. Firmayla iletişime geçerek siz de güvenilir ve sorunsuz bir taşınma deneyimi yaşayabilirsiniz.

Son Güncellenme Tarihi: 16-05-2024

(0) Yorum adet yazılmıştır
  • Henüz yorum bulunmamaktadır.
Yenile