Ankara Polat Nakliyat

Ankara Polat Nakliyat

Hakkında

Ülkemizin başkenti olan Ankara da uzun yıllardan beri sizlere nakliyat alanında hizmet vermekteyiz. Nakliye sektöründe her ne kadar çeşitli firma aktif olarak hizmet verse de bizim iddiamız şu ki kimse bizim kadar kaliteli hizmet veremez. Alanında uzmanlaşmış ve yıllardı bu sektörün içinde olan çalışanlarımız sayesinde sizlere memnun kalacağınız hizmetler veriyoruz. 

Profesyonel olduğumuzu iddia ettiğimiz bir konu da nakliyat firmamızın size sunduğu hizmetler arasında ;şehirlerarası nakliyat, şehir içi nakliyat gibi kategoriler mevcut. Firmamızda çok çeşitli bir araç yelpazesi bulunuyor. Kamyon, tren, tır, uçak gibi araçları eşyalarınızı taşımak için kullanıyoruz. İleri teknoloji barındıran araçlarımız sayesinde eşyaları kırmadan, sağlam bir şekilde size teslim ediyoruz. Tek yapmanız gereken taşınacak eşyaları bize göstermek olacak. Sonrasında tüm paketleme, araca yükleme, taşıma ve eşyaları ilgili bölgeye indirme işleri tarafımızca titizlikle yapılacaktır. 

Firmamız bünyesinde çalışmakta olan 60 çalışan ve size hizmet eden 15 araç mevcut. Güvenilir bir nakliyat firması arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Polat Nakliyat 1976 kurulmuştur. Bu küçük firma zaman içinde kendini geliştirilmiş ve müşterilerin memnuniyetini kazanmıştır. Sonrasında ise güven kazanan firmamız büyük işlere imza atmıştır. Şuanda da hala hizmet vermeye devam etmektedir. Ankara genelinde firmamız adın dan sıkça bahsettirmektedir. Firmamız öncelikli olarak müşteri memnuniyetine oldukça önem vermektedir. 

Siz de takdir edersiniz ki memnuniyet olmadan yapılan bir iş kimse için tam anlamı ile tamamlanmış sayılmaz. Bu yüzden Polat Nakliyat misyon olarak müşteri memnuniyetini belirlemiştir. Şuana kadar da yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamış ve müşterilerin problemleri ile bire bir olarak ilgilenmiştir. Herhangi bir terslikte bize bildirmeniz problemi çözmeniz için yeterlidir. Siz de güvenli nakliyatı denemek istiyorsanız hemen bize ulaşın.

Yorumlar (0)
Yenile