Ankara Moda-Trans Nakliyat

Ankara Moda-Trans Nakliyat

Hakkında

Moda-Trans Nakliyat Eşyalarınızı güven ve hızlı bir şekilde şehir içi ve şehir dışı olarak taşımaktadır. Evden eve nakliyat işlerinden başka Banka, Ofis, Fuar, Fabrika gibi yük ve eşyalarınızı profesyonel bir şekilde nakliyat işlerinizi yapmaktadır. 

Güler yüzlü ve hizmette sınır tanımayan Moda-Trans Nakliyat müşterilerinin güveni kazanmak için 7/24 olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Moda-Trans Nakliyat hizmetlerinden olan sigortalı taşımacılık ile eşyalarınız nakliyat öncesi sigortalanmakta ve güvence altına alınmaktadır. 

Nakliyat işlerinden önce ekibimizden ekspertiz gelerek taşıma planı yaparak sizlere sunacaktır. Sizin onayınız alındıktan sonra itinalı bir şekilde kusursuz bir nakliyat işi başlayacaktır. Bundan sonraki işlemde Moda-Trans Nakliyat ekiplerimiz evinize anlaşılan tarihte gelerek eşyalarınızı paketler ve en iyi şekilde işi bitirirler. 

Moda-Trans Nakliyat eşyalarınızı ne kadar özen göstererek taşısa da bazen nadir olsa da eşyalarınız zarar görebiliyor zarar gören eşyalarınızı Moda-Trans Nakliyat tarafından karşılayacaktır.

Yorumlar (0)
Yenile