Ankara Moda-Trans Nakliyat

Ankara Moda-Trans Nakliyat

(327) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
18-01-2016 Ankara Moda-Trans Nakliyat ANKARA / ELMADAĞ (0)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(327) görüntülenme

Ankara Moda-Trans Nakliyat, eşyalarınizi güvenli ve hızlı bir şekilde şehir içi ve şehir dışı olarak taşıyan bir nakliyat firmasıdır. Evden eve nakliyat işlerinin yanı sıra, banka, ofis, fuar, fabrika gibi yük ve eşyalarınızın da profesyonel bir şekilde taşınmasını sağlamaktadır.


Güler yüzlü ve sınırsız hizmet anlayışıyla çalışan Moda-Trans Nakliyat, müşterilerinin güvenini kazanmak için 7/24 hizmet vermektedir. Aynı zamanda sigortalı hizmeti de sunarak eşyalarınızın nakliyat öncesinde sigortalanmasını ve güvence altına alınmasını sağlar.


Nakliyat işlerinden önce firma ekibi, uzman personeliyle birlikte size özel bir taşıma planı yaparak sunar. Onayınız alındıktan sonra itinalı bir şekilde kusursuz bir nakliyat işi gerçekleştirilir. Moda-Trans Nakliyat ekibi, anlaşılan tarihte evinize gelerek eşyalarınızı paketler ve en iyi şekilde taşımayı gerçekleştirir.


Moda-Trans Nakliyat, eşyalarınızı ne kadar özenle taşısa da nadir de olsa eşyalarınız zarar görebilir. Bu durumda zarar gören eşyalarınızı firma tarafından karşılanır.


Firma bünyesinde sunduğu hizmetler arasında evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat, asansörlü nakliyat, sigortalı nakliyat, nakliye fiyatları, eşya paketleme, nakliyat firmaları, mobilya söküm ve kurulum, nakliye sözleşmesi gibi birçok ihtiyaca yönelik hizmet bulunmaktadır. Tüm hizmetler profesyonel elemanlar tarafından yapılmaktadır.

Son Güncellenme Tarihi: 16-05-2024

(0) Yorum adet yazılmıştır
  • Henüz yorum bulunmamaktadır.
Yenile