Ankara Karaaslan Evden Eve Nakliyat

Ankara Karaaslan Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Karaaslan Ankara nakliyat şehir içi şehirler-arası nakliye taşıma-taşımacılık sektöründe 19 yıllık birikimiyle hizmet vermektedir. 

Karaaslan evden eve nakliyat Ev-İşyeri-Fabrika-Ofis ve tekstil taşıma konusunda günü şartlarına göre donanmış taşımacılık ve nakliyeciler için örnek kuruluş olmuştur. 
Karaaslan nakliyat Ankara paketleme-sigorta-taşınma şevkiyat-emlak nakliyeci ve bütün nakliyecilik hizmetlerini yerine getirmektedir.

Karaaslan evden eve nakliyat şehir içi taşıma, fuar taşımacılığı hizmetleri parsiyel eşya taşıma, iller arası nakliyat hizmetlerini global hijyenik taşıma ilkesiyle yapmaktadır. 

Karaaslan evden eve nakliyat yurtiçi kargo ve taşıma hizmetlerini ulaştırma bakanlığı karayolu taşımacılığı K3 yetki belgesinin standartlarına göre yapmakta aynı zamanda müşteriye ucuz nakliye konusunda her türlü imkanı sağlamaktadır. 

Ankara evden eve nakliyat talebinizde ücretsiz hizmetle gönderdiğimiz Ekspertiz elemanı size firmamız ve çalışma şeklimiz ile ilgili bilgilendirmeyi yapacaktır. 

Bizimle çalışmayı kabul ettiğiniz takdirde Ankara da nakliyat ekspertiz elemanımız eşya durumunuzu taşımanın yapılacağı kamyon tipini ve yapılacak sigorta bedelini belirler. 

Ankara Karaaslan Evden Eve Nakliyat olarak yıllardır taşımacılık sektöründe hizmet vermekteyiz. Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ederiz.

Yorumlar (0)
Yenile