Ankara Evden Eve Nakliyat

Ankara Evden Eve Nakliyat

(320) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
20-01-2018 Ankara Evden Eve Nakliyat ANKARA / SİNCAN (0)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(320) görüntülenme

Ankara Evden Eve Nakliyat, nakliyat hizmetleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Müşteri memnuniyetini öncelikli tutarak, profesyonel bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Firmamız, haftanın her günü sizlerin yanında yer alarak, eşyalarınızı güvenli bir şekilde yeni adresinize taşır.


Şehir içi ve şehirlerarası nakliyat hizmetleri sunan firma olarak, uzman kadromuz ve geniş araç filomuz ile her türlü taşıma işlemine uygun çözümler sunmaktayız. Firmamızın bünyesinde bulunan asansör sistemi sayesinde, yüksek katlarda bulunan evlerinizde bile sorunsuz bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirebilmekteyiz.


Eşyalarınızın sigortalı ve sözleşmeli olarak taşındığından emin olabilirsiniz. Bu sayede, herhangi bir sorun yaşamadan yeni evinizin keyfini sürebilirsiniz. Ayrıca firmamızdan paketleme hizmeti de talep edebilirsiniz. Eğer eşyalarınızı kendiniz paketlemek istemiyor veya vakit bulamıyorsanız, uygun personel sayısı ile paketleme, sökme, kurulum, montaj ve yerleştirme işlemlerini firmamıza bırakabilirsiniz.


Ankara Evden Eve Nakliyat, eşyalarınızın herhangi bir zarar görmemesi için azami özen gösterir. Sistemli bir şekilde çalışan personellerimiz, eşyalarınızı asansöre yükler ve nakliye aracına düzenli bir şekilde dizerek taşıma işlemini gerçekleştirir.


Firmamız aynı zamanda eşya paketleme ekipmanları temini konusunda da yardımcı olmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz koli, koli bandı, streç, battaniye gibi ürünleri firmamızdan talep edebilirsiniz. Böylelikle eşyalarınızı güvenli bir şekilde paketleyebilirsiniz.


Nakliyat sürecinin aslında gözünüzde büyüttüğünüz kadar zorlu olmadığını görmek için Ankara Evden Eve Nakliyat ile çalışabilirsiniz. Uzman kadromuz, geniş araç filomuz ve teknik donanımımız ile en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Nakliyat fiyatları konusunda da müşterilerimize uygun teklifler sunmaktayız.


Profesyonel elemanlarımız sayesinde, eşya söküm ve kurulum işlemlerini de güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Nakliye sözleşmemiz ile de herhangi bir olumsuz durumda hukuki olarak koruma altına alınmış olursunuz.


Ankara Evden Eve Nakliyat olarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Siz de güvenilir ve profesyonel bir nakliyat hizmeti almak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncellenme Tarihi: 16-05-2024

(0) Yorum adet yazılmıştır
  • Henüz yorum bulunmamaktadır.
Yenile