Alpler Evden Eve Nakliyat

Alpler Evden Eve Nakliyat

Hakkında

İzmir  de 1999 Mayıs ayında  aşağı yukarı 15 senedir saygın bir geçmiş bulunduran firmamız ALPLER Evden Eve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi siz kıymetli müşterilerimizden aldığı tavsiyelerle yerini gün geçtikçe daha üst mevkilere taşımaya devam etmekte.

Çalışanlarımız size en iyi hizmeti sunabilecek konusu ile ilgili daimi aktif bir çalışma içinde bulunuyor olup tam bir profesyonellik, disiplin içinde ve senesinin tecrübesiyle vazifelerini en uygun şekilde sürdürmektedirler.

Personelimiz işi konusu ile ilgili oldukça eksper olup kendilerine tahsis olunan ekipmanlarla montaj prosedürlerinizi profesyonelce gerçekleştirmektedirler.

Çalışanlarımız ALPLER Evden Eve Nakliyecilik Ltd Şti  nin özel personel kıyafetleriyle vazifesini icra eden, kendi bünyemizdeki elemanlardır. Şirket olarak taşıdığımız eşyaya göstermiş olduğumuz hassasiyet en üst civarda olup, siz de çalışma biçimini gördükten sonra bize hak vereceksiniz.

Öncelik ile bir evin taşıma ücretini, eşyayı yerinde inceleyip ona göre ücretlendiriyoruz, bu İki yönünde mağdur olmaması için en doğru yoldur.
( İstisna olarak gelinmeyecek, görülemeyecek bir hal olursa karşılıklı birebir görüşme yapmamız gereklidir ).

Ekspertizlerimiz gün içerisinde size uyan bir saatte adresinizde olacaklardır. 

Önce keşif daha sonra eşyalarınızın ne biçim ambalajlanacağı, hangi aracımızın geleceği, ne kadar ambalaj malzemesi kullanılacağı, kaç şahıs ile taşımanın gerçekleşeceği, taşımada kullanılacak asansörün biçimini saptadıktan ve sizin varsa başka sorularınızı cevapladıktan sonra, uyuşma durumunda sözleşme hazırlayıp size bir nüshasını vereceklerdir ( Ekspertiz hizmeti bedavadır )
Genellikle belirtmeliyim; her evin eşyası değişiktir, katları parametredir ve buna göre bir plan dahilinde profesyonel biçimde taşıma gerektirir. 

Ev nakliyesinde işinizi talihe bırakmayın, boşuna gerilime girmeyin. ALPLER Evden Eve Nakliyecilik Ltd Şti. problemsiz bir biçimde taşınmanızı sağlayacaktır, her müşterimiz bir referansımızdır. İşlerinizde bereket, yaşamınızda sevinçler peşinizi bırakmasın dileği ile..

Yorumlar (0)
Yenile