Alican Nakliyat

Alican Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektöründe uzun yıllardan bu yan yer alan firmamız, sektörümüzün gerekliliği olan deneyimi ve beceriyi kazanmış olarak profesyonel bir ekiple sizlere hizmet vermektedir. Biliyoruz ki önceden yaşadığınız olumsuz nakliyat tecrübeleriniz bugün sizlerde büyük endişeleri tetiklemektedir. 

Ancak bilmelisiniz ki modern taşımacılık prensibiyle yol alan firmalar bünyesinde geniş araç filosuyla beraber asansör sitemi be diğer teçhizatlara yer vermektedir. Bu sayede hızlı ve titizce yapılan bir çalışma ile kolayca yeni adresinize geçişiniz sağlanabilmektedir. Dolayısıyla hiç strese girmeden ve gereksiz yere taşınmalarınızı ertelemeden bizleri arayabilir, Evden Eve Nakliyat ihtiyaçlarınıza olabilen en iyi çözümleri üretmemize ön verebilirsiniz.
 

Bu noktada çalışmamızın detaylarından bahsetmek gerekirse, bizler Alican Nakliyat firması olarak hizmet verdiğimiz nokta ile sorun yaşamamak adına bizleri aradığınız an itibariyle sizler için her ayrıntıyı hesaplayarak hareket etmekteyiz. Yani doğru planlama yapılmayan bir taşınma işleminde nakliyat günü eşyaların araca sığmaması, dairenin ters cephe olması ve gerekli teçhizatlar olmadığından sıkıntı yaşanması gibi durumlar, hem zaman kaybı hem de ciddi stres oluşturan olumsuzluklardır. 

İşte biz bu olumsuzlukları yaşamak yerine bizimle iletişim kuran müşterilerimizi dairesinde ziyaret edip, hem daire konumunu hem de eşya yoğunluğunu kendimiz tespit etmekteyiz. 

Ayrıca yeni adresin ne kadar mesafede olduğunu da öğrenerek yapılması gereken çalışmalara oranla hizmet bedelini belirterek, müşterimizden onay alarak çalışmamıza hız vermekteyiz. Bu sayede her iki tarafında menfaatleri korunacak şekilde bir işlem yapılmakta ve gün sorunsuzca tamamlanmaktadır.
 

Yüksek katların taşınmasında kullanılan asansör sistemi hem süreci kısaltmakta hem de personelin bir süre sonra yorgun düşmesinden kaynaklı eşya deformesini engellemektedir. Eğer ki, yüksek katta oturuyorsanız eşyalarınızı asansör sistemiyle kolayca taşımakta ve özel dizayn edilmiş aracımıza yükleyerek yeni adrese doğru yola çıkartmaktayız. 

Biz taşınma sürecinizde bunalmamanız için dilerseniz paketleme işlemini de yapmakta ve eşyalarınızı eski adresinizde söküp, paketleyerek yeni adresinize getirip aynı şekilde kurup yerleştiriyor ve hizmetimize son vererek sizlere veda ediyoruz. Böylesine titiz ve prensipli çalışan bir firma ile Nakliyat işleminizi gidermek isterseniz, bizleri arayabilir ve detaylar hakkında görüşebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile