Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat

Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat

(346) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
31-01-2014 Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat AKSARAY / ORTAKÖY (1)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(346) görüntülenme

Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat, kısa sürede güvenilirliğiyle tanınmış ve profesyoneller listesinde yükselen bir nakliyat firmasıdır. Siz değerli müşterilerimizin desteğiyle uzun yıllardan beri evden eve nakliye ve yük taşımacılığı alanında hizmet vermekteyiz.


Firmamız, geniş araç filosu ve uzman kadrosuyla Evden Eve Nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, şirket taşımacılığı, ev eşyası paketleme, kurum taşımacılığı, askılı tekstil taşımacılığı, kolili tekstil taşımacılığı, şehir içi yük taşımacılığı, şehirler arası yük taşımacılığı gibi birçok alanda hizmet vermektedir.


Güçlü Türkiye'nin kalkınmasına yardımcı olmak için her şehrimizde hizmet vermek istiyoruz. Ancak şu anda elimizdeki imkanlar dahilinde sadece İstanbul ve yakın çevre illerde hizmet vermekteyiz. Ancak gelecek yıllarda hizmet alanımızı tüm Türkiye çapına genişletmeyi planlamaktayız.


Hedefimiz, gençlere istihdam sağlamak, müşteri taleplerini karşılamak ve müşteri portföyümüzü geniş tutarak başarıya ulaşmaktır. Bu doğrultuda en kısa sürede diğer illerde de şubeler açmayı planlamaktayız.


İhtiyaçlarınıza anında cevap vermeyi hızlı hizmet ve yüksek performanslı araçlarımızla benimsemekteyiz. Daima dünya standartlarında hizmet sunmayı, gereken her türlü yardım ve desteği tüm personelimizle birlikte vermeye özen gösteriyoruz. Ayrıca en uygun fiyat politikasıyla hizmet sunarak sizlere yardımcı olmaktan büyük kıvanç duyuyoruz.


Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat olarak, Evden Eve Nakliyat, Şehir içi Nakliyat, Şehirlerarası Nakliyat, Asansörlü Nakliyat, Sigortalı Nakliyat, Nakliye Fiyatları, Eşya Paketleme, Nakliyat Firmaları, Mobilya Söküm ve Kurulum, Nakliye Sözleşmesi gibi konularda profesyonel bir hizmet sunmaktayız. Güvenilir, kaliteli ve sorunsuz bir taşımacılık deneyimi için bizi tercih edebilirsiniz.

Son Güncellenme Tarihi: 15-05-2024

(1) Yorum adet yazılmıştır
  • Sevda /  14-06-2024

    Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat, gerçekten işlerini hakkıyla yapan bir firma. Bizim taşınma sürecimizde bize inanılmaz yardımcı oldular. Ekip, taşınmamızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmemiz için ellerinden geleni yaptılar. Eşyalarımızı titizlikle paketlediler ve yeni eve taşıma işlemini hızlıca tamamladılar. Çalışanlar güler yüzlü ve profesyonel davrandılar. En ufak bir hasar oluşmadan taşındık. Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Cümleyi bitirirken, bu firma sayesinde taşınma süreci oldukça kolay ve stresiz geçti.

Yenile