Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat

Aksaray Karınca Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Firmamız kısa süre içinde güvenilirliğiyle tanınmış ve profesyoneller listesinde yükselmiştir. 

Gelişmemize ve tanınmamıza katkı sağlayan Siz değerli müşterilerimizin de desteğiyle uzun yıllardan beri evden eve nakliye ve yük taşımacılığı alanında tam donanımlı büyük ve küçük araçlarımızla ve uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz. 

Firmamızın faaliyet alanı; Evden Eve Nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, şirket taşımacılığı, ev eşyası paketleme, kurum taşımacılığı, askılı tekstil taşımacılığı, kolili tekstil taşımacılığı, şehir içi yük taşımacılığı, şehirler arası yük taşımacılığı başta olmak üzere her türlü nakliye istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırdır. 

Güzel Türkiye'mizin kalkınmasına yardımcı olabilmek için her şehrimize hizmet vermek isteriz Fakat bugün elimizde olan imkanlar dahilinde sadece istanbul ve yakın çevre illerde hizmet vermekteyiz. Yenilenmeyi ve gelişmeyi sürdüren firmamız gelecek yıllarda hizmet alanını tüm Türkiye çapına genişletmeyi planlamaktadır.

En kısa zamanda diğer illerde de şubelerimizi açarak gençlere istihdam sağlamak, müşteri taleplerini karşılamak ve müşteri portföyümü geniş tutarak imkanlar çerçevesinde başarıya ulaşmak tek hedefimizdir. 

İhtiyaçlarınıza anında cevap vermeyi hızlı hizmet ve yüksek performanslı araçlarıyla nakliye hizmetini benimseyerek sizlere daima dünya standartlarında hizmet sunmayı, gereken her türlü yardım ve desteği tüm personelimiz le birlikte vermeye, kalitesine ve en uygun fiyat politikası uygulayarak bu münasebetle sizlere yardımcı olmaktan büyük kıvanç duyarız. 

Yorumlar (0)
Yenile