Akkaya Nakliyat

Akkaya Nakliyat

Hakkında

Günümüzde insanların sıkıntı duyduğu işlemlerden biri de kuşkusuz ev taşımaktır. Eşyaların toparlanması, cinsine göre ayrılarak paketlenmesi, beyaz eşya ile avizelerin sökülmesi, kısaca eşyaların nakliyeye hazır vaziyete getirilmesi, eşya yoğunluğuna bağlı olarak günler ya da haftalar alabilen bir işlemdir. Biz Akkaya Evden Eve Nakliyat firması olarak tüm bu işlerden sizleri kurtarıyor ve yapılması gereken uygulamaları firma personellerimizle halledilmesini sağlıyoruz. 

Tabi ki, bu hizmetimiz nakliye dışında artı bir maliyet karşılığında sizlere verilecek olup, istemeniz durumunda elinizi eşyalarınıza sürmeden eşyalarınızın taşınmasına ön verebiliyoruz. Geniş bir kadro, son sistem ekipmanlar ile profesyonelce sürdürdüğümüz çalışmalarımızda, kazanmış olduğumuz %100 müşteri memnuniyeti, ile bugün sizlerin de memnun kalacağı bir hizmetin var olduğundan haberdar olmasını istiyoruz.
 

Firma prensibi olarak sizlere iyi bir hizmet sunmak ve sonradan diğer amatör kuruluşlarda olduğu gibi kötü bir sürpriz yapmamak adına bizlere ulaştığınızda tarafınıza ücretsiz ekspertiz gönderiyoruz. Bu sayede kat sayısı, eşya yoğunluğu, cephe, oda sayısı, eski ile yeni adres arasındaki mesafe gibi hususlar net belirlenir ve bizler de hizmet bedelini sizlere belirtir ve onay durumunda karşılıklı belirlediğimiz nakliye tarihinde taşınmanızı gerçekleştiririz. Gördüğünüz gibi sistemli başlayan hizmetimiz sistemli şekilde eşyalarınızın sigorta ve sözleşmeli olarak taşınmasıyla son bulmaktadır. 

Dolayısıyla Akkaya Nakliyat Hizmetleri sizlerin firma seçiminizde en doğru tercihlerden biri olacaktır. 

Eşyalarınızın darbe alarak hasara uğramaması, kırılıp dökülmemesi, hem maddi hem de manevi kayıp yaşamamak adına amatör firmalara itimat etmemenizi ve bizlerle tanışarak üstün kaliteli hizmetin avantajlarından yararlanmanızı önermekteyiz. 

Söz konusu Evden Eve Nakliyat işlemleri son derece özen gerektiren uygulamaları içerdiğinden ötürü sadece beden gücüne dayalı yapılan çalışmalarla hizmet noktası çoğu zaman büyük sıkıntıya düşmektedir. Çünkü personellerin bir süre sonra yorulması, eşyaları sağa sola çarparak darbe almasına neden olacağından ötürü her daim tercihiniz uzman kuruluşlardan yana olmalıdır. 

Firmamızı resmi web adresimizden inceleyebilir, hatta müşteri yorumlarımızı analiz ederek verdiğimiz hizmet kalitesini de kolaylıkla görebilirsiniz. Uygun fiyat, garantili taşımacılık ve güler yüz politikasından ödün vermeyen personellerimizle her daim sizler için hazırda beklemekteyiz. 

Yorumlar (0)
Yenile