Akdeniz Nakliyat

Akdeniz Nakliyat

(388) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
17-11-2016 Akdeniz Nakliyat ANKARA / ÇUBUK (0)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(388) görüntülenme

Her türlü nakliye işlemleri için güvenilir bir çözüm arayanların tercihi olan Akdeniz , Ankara'nın en önde gelen firmalarından biridir. Uzun yıllardır devam eden çalışmaları ve % 100 müşteri memnuniyetiyle tanınan firma, en uygun fiyatlarla taşımacılık hizmeti sunmaktadır.


Türkiye'nin her yerinden nakliye hizmeti sağlayan Akdeniz Nakliyat, müşterilerine son derece cazip fiyatlar sunmaktadır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firma, sigortalı taşımacılık ile müşterilerinin eşyalarını güvence altına almaktadır. Firmamız, eşyalarınızı en iyi şekilde koruyarak, sorunsuz bir şekilde taşımaktadır.


Evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat, asansörlü nakliyat gibi hizmetleri de sunan firma, müşteri taleplerine göre esnek çözümler üretebilmektedir. Ayrıca, eşya paketleme, nakliyat fiyatları, mobilya söküm ve kurulum gibi profesyonel hizmetler de mevcuttur.


Akdeniz Nakliyat, sektördeki en dikkat çeken firmalardan biri olmasının yanı sıra, profesyonel elemanlarıyla da dikkat çekmektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla eşyalarınızın taşınması sürecinde size destek sağlamaktadır.


Nakliye hizmeti almak isteyen müşterilerimiz, firmamızın sunduğu bu kaliteli hizmetlerden yararlanmak için web sitemiz üzerindeki iletişim bilgilerini kullanabilir ve firmamızla iletişime geçebilirler. Akdeniz Nakliyat, sizlere en uygun fiyatlarla kaliteli ve güvenli bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Son Güncellenme Tarihi: 16-05-2024

(0) Yorum adet yazılmıştır
  • Henüz yorum bulunmamaktadır.
Yenile