Akdamar Van Evden Eve Taşımacılık

Akdamar Van Evden Eve Taşımacılık

Hakkında

Nakliyat sektöründe son yıllarda oluşan gelişmeler tabi ki insanların yüzünü bir hayli güldürmüştür. 

Önceleri verilen hizmete oranla alınan duyumlar pek iç açıcı olmadığından çoğu kişinin taşınmaya sıcak bakmaması ve sürekli olarak ertelemesi artık bugünün koşullarında yavaşça ortadan kalkmaktadır. 

Fakat halen bazı kişilerin modern taşımacılık hakkında fikir sahibi olmaması tabi ki uzman firmalarında gereksiz yargılanmasına yol açmaktadır. Bu sebeple Evden Eve Nakliyat konusunda ufak bir bilgilendirme ile günümüzün taşımacılık sistemi hakkında bilgilendirme yapmak istiyoruz. 

Eskiden yaşadığınız evden başka bir noktaya geçmek istediğiniz telefonla nakliyat şirketini arıyor ve yine telefon üzerinden mevcut eşyalarınızı, kat yüksekliğinizi, gideceğiniz yeni adresinizi belirtiyor ve buna bağlantılı olarak taşınmak istediğiniz tarihte nakliyat firması tahmini büyüklükteki bir araçla adresinize geliyordu. Bu sistem halen bazı amatör firmalar tarafından bugün de tercih edilen çalışma şeklidir.
 

Ancak bu yöntem takdir edersiniz ki tahmini şekilde işleyişe sahip olduğu için taşınma mahalline varıldığında ekstra ücretin çıkması ve bütün işlemlerinde amatörce yapılarak sonucunda maddi manevi hasar görmeniz büyük olasılıktır. Modern taşımacılıkta ise firma ile görüşmenizin ardından ilgili firma adresinize ücretsiz ekspertiz göndererek yerinde tespit yapar ve bu doğrultuda Nakliyat hizmetinde ek ücrete tabi olan paketleme, montaj, söküm ve kurulum hizmeti de isteyip istemediğinizi sorgulayarak aldığı yanıtlar dahilinde sizlere çalışma planı sunup, hizmet bedelini yansıtır. Tüm detaylar işlemler başlamadan evvel netliğe kavuştuğu için de taşınma günü en ufak şekilde problem yaşanmadan eşya transferi yapılmış olur.
 

Buradan anlayacağınız uzman bir kuruluş ile çalışmayı tercih ederseniz eşyalarınız sigorta kapsamında hiçbir şekilde hasar görmeyeceğine dair garanti edilerek taşınmakta ve istediğiniz vakitte eşyalarınıza el sürmeden yeni adresinize geçişiniz sağlanmaktadır diyebiliriz. Bu aşamada bahsettiğimiz profesyonelliğe sahip olan Akdamar Van Evden Eve Taşımacılık firmamız, şehir içi ve şehir dışı olmak üzere Türkiye çapında hizmet verdiğini bilmenizi isteriz. Ev eşyasından hastane, okul ve ofis gibi alanların eşyasına varana dek her alan için nakliyat çözümleri üreten uzman ekibimiz, taşınma istemlerinizi olabilen en iyi şekilde gerçekleştirecektir. 

Yorumlar (0)
Yenile