Acarlar Nakliyat

Acarlar Nakliyat

Hakkında

Acarlar Nakliyat ve Nakliyecilik Hizmetleri, 2010 senesinde ev, büro, ofis vb. taşımacılık ve nakliyat programlarında en iyi hizmeti sunabilmek  için İstanbul da kurulmuştur. 

Dünya teknolojilerini yakından takip eden, lojistik altyapısını devamlı yenileyen firmamız genç, deneyimli ve özel eğitimli personelden meydana gelen eksper kadrosu ile, müşterilerine daima en iyi hizmeti en itimat edilir biçimde sunma gayreti içinde vardır .

Müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş firmamız, nakliyesini gerçekleştirdiği bütün eşya ya da ürünleri sigorta altına alabilmektedir. 

Web sitemizi ya da sabit/gsm telefon numaralarımız ile bize 7/24 ulaşabilmeniz mümkün olabilir. Acarlar taşımacılık ve Nakliyecilik pazarında nitelikli hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza bütün hızımızla devam ediyoruz. 

Bizi tercih ettiğiniz için kıymetli müşterilerimize şuandan teşekkür ederiz.

Bizim Kalite ve ucuz taşımacılık hizmeti vermeyi bir vizyon olarak kendimize benimsedik. Araçlarımızla kent içi evden eve taşımacılık nitelikli müşterisinin eşyasına ehemmiyet veren müşterinin daima haklarını savunmayı kendimize bir vazife olarak benimsiyoruz. 
Bizler müşterilerimizin ürünlerini, eşyalarını problemsiz istenilen saatte yerine getirmeyi prensip edindik

Yorumlar (0)
Yenile